Menu
Košarica

Muc-Off

Znamka: Muc-Off Model: MC.913
Muc-Off Disc Brake Cleaner je učinkovito čistilo za disk zavore. Z diskov in drugih delov zavor odstrani prah, olja in umazanijo. Njegova edinstvena formula rehidrira zavorne ploščice, zmanjša piskanje zavor, podaljša življenjsko dobo diskov in poveča zavorni učinek. Čistilo je hitro sušeče na zraku..
13.49€
Znamka: Muc-Off Model: MC.904
Muc-Off Nano Tech Bike Cleaner je legendarno čistilo, ki v svojem razredu nima konkurence. Njegova sestava je skrbno varovana skrivnost. Temeljni na revolucionarni tehnologiji nano delcev, ki umazanijo razbijejo na mikroskopsko majhno raven, kar daje čistilu izjemno učinkovitost. Spopade se lahko s ..
16.49€
Znamka: Muc-Off Model: MC.1101
Kolo lahko operete tudi brez vode! Zadostuje Muc-Off čistilo v razpršilu s katerim boste to naredili hitro in učinkovito...
14.99€
Znamka: Muc-Off Model: MC.304
Muc-Off Drivetrain Celaner je celostna rešitev za češčenje verige kolesa. Uporablja se ga lahko neposredno z nanosom na verigo in zobnike ali v kombinaciji z nastavkom za čiščenje. Čistilo je biološko razgradljivo in prijazno do kovine, plastike, gume in tesnil. Muc-Off Drivetrain Cleaner bo zagotov..
28.99€
Znamka: Muc-Off Model: MC.354
Večkrat nagrajeno čistilo za kolo Muc-Off Nano Tech Bike Cleaner v novi 4x koncentrirani formuli. Liter koncentrata zadostuje za pripravo štirih litrov učinkovitega čistila. Uporaben je tudi v koncentrirani obliki, kjer se izkaže kot izredno učinkovito sredstvo za razmaščevanje verige, prenosnika mo..
23.99€
Znamka: Muc-Off Model: MC.336
Zamislite si naraven preparat, ki bi vam pomagal povečati moč in trdnost. Muc-off Amino Explosive Power je točno to. Mazilo izboljšuje razpoložljivost kisika in hranil v mišicah ter s tem povečuje razpoložljivo moč in energijo. Vsebuje Arginin amino kisline, ki zagotavljajo dolgotrajno raven eksploz..
29.99€
Znamka: Muc-Off Model: MC.869
Skrivnost Muc-Off C3 Ceramic Wet Chain Lube maziva je edinstveno keramična prevleka, ki zagotavlja neverjetno vzdržljivost in dolgo delovanje pri vseh kolesarskih verigah. Inovativna formula maziva vključuje borov nitrid in fluoro polimere, kar omogoča nizko trenje in maksimalno učinkovitost verige...
15.49€
Znamka: Muc-Off Model: MC.966
Muc-Off Dry Chain Lube je trpežno mazivo, ki je bilo zasnovano za najbolj ekstremne pogoje, v katerih običajna maziva popustijo. Prodre globoko v jedro verige in je vsestransko uporabno v suhem vremenu. Mazivo je biološko razgradljivo, zato je varno za okolje, kolo in kolesarja. NAVODILA ZA UPO..
12.49€
Znamka: Muc-Off Model: MC.866
Muc-Off Dry Chain Lube je trpežno mazivo, ki je bilo zasnovano za najbolj ekstremne pogoje, v katerih običajna maziva popustijo. Prodre globoko v jedro verige in je vsestransko uporabno v suhem vremenu. Mazivo je biološko razgradljivo, zato je varno za okolje, kolo in kolesarja. NAVODILA ZA UPO..
6.49€
Znamka: Muc-Off Model: MC.1104
Izredno učinkovito in nepogrešljivo mazivo za verigo za vse kolesarje, ki vozijo električno kolo! Mazivo za suhe vremenske pogoje...
8.99€
Znamka: Muc-Off Model: MC.189
Muc-Off prevleki za kolutni, disk zavori kolesa uporabljamo kot zaščito med vzdrževanjem ali med transportom kolesa...
27.49€
Znamka: Muc-Off Model: MC.950
Čistilo za verigo Muc-Off Bio Chain Cleaner je bilo ustvarjeno z mislijo na hitro in enostavno čiščenje verige. Zahvaljujoč biološko razgradljivi formuli naprednih topil, boste s tem čistilom verigo brez težav očistili trdovratnih mastnih oblog vse do sijaja. Vse to brez onesnaževanja okolja. Še nas..
10.99€
Prikazujem 1 od 12 do 15 (2 strani)
Piškotki
Ta stran uporablja piškotke.